Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Het Dorp in Arnhem

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost hebben wij de indieningsstukken voor de aanbesteding voor Het Dorp in Arnhem ontworpen. Het vernieuwde Dorp voorziet in de ontwikkeling en bouw van circa 300 woningen en 6.000 m2 zorgondersteuning waarvan een deel voor de zorginstelling Siza. Daarom hebben wij het ontwerp voor deze aanbesteding een menselijk en toegankelijk karakter gegeven. Het eindproduct is een liggend A3 boek.

“Kwaliteit onder tijdsdruk”

Irne heeft ons heel goed geholpen om in de hectiek van een tender tot een mooi resultaat te komen. De vormgeving van het boekwerk sloot goed aan bij de boodschap die we aan de opdrachtgever wilden overbrengen.

Rens Rikken
Adjunct-directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

West Coast Supply Group corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group
corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group, ontwerp van de corporate identiteit en logo

West Coast Supply Group is een bedrijf in Fast Moving Con­sumer Goods. Ze handelen wereldwijd in A-merken, zoals Nike, Adidas, Coca cola, Mars, Nutrilon, Biodermal, etc. De huisstijl en het logo moet flexibiliteit uitstralen en jong en dynamisch zijn.

Kraakmakend heeft alle communicatiemiddelen ontworpen, zoals website, visitekaartjes, briefpapier, with compliments cards, valueposters, desktops, email-handtekeningen, Signing in en outdoor.

Omdat ze veel gebruik maken van kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal, hebben wij ervoor gekozen om dit terug te laten komen in de kleur bruin. Deze dozen hebben een bruine kleur en die hebben wij doorvertaald naar goud, om de luxe uitstraling weer te geven.

Bo-rent autoverhuur userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur
userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur bestaat al jaren, maar was toe aan vernieuwing. Kraakmakend heeft de userflow onderzocht en gekeken hoe we de gebruikers kunnen verleiden om meer aankopen te doen tijdens het bestelproces. Daarnaast hebben wij de user interface van de (responsive) website vernieuwd.

Is jouw website ook aan vernieuwing toe?