HULP BIJ AANBESTEDINGEN

Kraakmakend is gespecialiseerd in het ontwerpen van (EMVI) aanbestedingen. Wij zijn al 8 jaar de ontwerpende hulp bij aanbestedingen voor veel grote en kleine bedrijven. Kraakmakend werkt samen met professionals die een plan van aanpak voor een aanbesteding kunnen schrijven.

Het indienen van aanbestedingen is hard werken. Alle stukken moeten op tijd en correct worden ingediend. De teksten moeten geschreven worden. Jouw organisatie wil je het beste voor het voetlicht brengen.

Hulp bij aanbestedingen
Organigram hulp bij aanbestedingen
hulp bij aanbestedingen
Een professionele aanbesteding voor Wijko
tender specialist
Hulp bij aanbestedingen

“Het is erg prettig samenwerken met Kraakmakend

Bij de vormgeving van een tender komen ze met verschillende verfrissende ontwerpvoorstellen.Ze luisteren goed naar je wensen maar blijven daarnaast goed meedenken en hun eigen professionele suggesties geven om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast werken ze heel hard en onvermoeibaar door om alles op tijd af te hebben.”

NIKE VOSKAMP
Tendermanager, Strukton Integrale Projecten

Hulp nodig bij het indienen van aanbestedingen?

Het indienen van aanbestedingen is hard werken. Alle stukken moeten op tijd en correct worden ingediend. De teksten moeten geschreven worden. Jouw organisatie wil je het beste voor het voetlicht brengen. Vooral het plan van aanpak kan een hels karwei zijn. Je wilt zoveel mogelijk vertellen. Maar het aantal pagina’s is beperkt. Het moet een heldere, korte tekst worden. Die alles zo duidelijk mogelijk vertelt. Daarnaast wil je ook dat het er professioneel uitziet. Je kan best wat hulp bij aanbestedingen gebruiken.

Maar hoe pak je dat aan?  Hoe vertel je een helder verhaal, met duidelijke plaatjes?

Inschrijven op aanbestedingen

Kraakmakend is gespecialiseerd in het ontwerpen van (EMVI) aanbestedingen. Wij ontwerpen al 8 jaar voor veel grote en kleine bedrijven aanbestedingen. Kraakmakend werkt samen met professionals die een plan van aanpak voor een aanbesteding kunnen schrijven.

Tender specialist

Wij zorgen er voor dat de emvi plannen er professioneel uit zien. Alles, zodat de aanbesteding aan jouw organisatie gegund wordt. Dit doen wij door een huisstijl te ontwerpen voor de aanbesteding. Daarbij houden we uiteraard rekening met de gunningsleidraad zoals deze op tenderned staat. Per aanbesteding bekijken we wat de wensen zijn. Alleen iemand die het plan van aanpakt schrijft? Of ook een ontwerp voor de tender. Of deze nu digitaal of in een map ingediend moet worden.

Communicatiemiddelen die gemaakt kunnen worden voor een professionele aanbesteding:

• Project website speciaal voor de tender.
• Geschreven plan van aanpak door een EMVI schrijver.
• Voorkant Plan van Aanpak.
• Faseringsplannen ontwerpen.
• CV’s.
• Organogrammen maken.
• (Powerpoint) Presentaties.
Fotografie voor in de aanbesteding.

Wilt u de kans vergroten dat een aanbesteding u gegund wordt? Neem contact op zodat wij kunnen helpen met het inschrijven op aanbestedingen.