Huisstijl laten ontwerpen

Als serieuze ondernemer wil je een professionele huisstijl laten ontwerpen door een grafisch ontwerper.

Alle elementen van de huisstijl samen, geven een geloofwaardige, herkenbare en professionele uitstraling. Dat geeft vertrouwen en de klant kiest zo sneller voor jouw product of dienst.

Dit zorgt dus voor meer omzet!

Huisstijl laten ontwerpen - webdesign
Huisstijl laten ontwerpen - webdesign
Huisstijl door een Grafisch ontwerper
Visitekaartje ontworpen door een grafisch ontwerper

De eerste stap naar een professionele huisstijl

Wat komt er kijken bij het ontwikkelen van een professionele huisstijl? Vul hier alvast de briefing in, wij krijgen dan meteen een beter beeld van jouw onderneming. We kunnen dan een afspraak maken om jouw wensen door te nemen.

“Snel & origineel

Kraakmakend weet me altijd weer te verrassen met hun ontwerpvoorstel of vormgeving. De communicatie verloopt snel en duidelijk, waardoor er binnen no-time een mooi eindresultaat klaar ligt. Enorm prettig om samen te werken!”

INGEBORG VAN DEN BAN

Als grafisch ontwerper hebben wij ruime ervaring in het ontwerpen van huisstijlen.

Wij doen dit voor grote en kleine bedrijven. Altijd met de gewilde klanten van jouw onderneming in het achterhoofd. Het moet hen immers aanspreken, zodat zij jouw product of dienst afnemen.

Samen met jou, kijken we, wat de beste strategie is om meer gewilde klanten binnen te halen. Als ondernemer wil je een specifieke doelgroep aanspreken; jouw droomklanten! We geven daarom ook communicatieadvies over andere (online) middelen om meer (droom)klanten te krijgen. We ontwerpen ook al deze communicatiemiddelen in dezelfde huisstijl.

Een huisstijl kan uit veel communicatiemiddelen bestaan: een website, een visitekaartje, social media kanalen; zoals een facebook pagina, een bedrijfsfilm, een infographic, een animatie, een powerpoint of prezi presentatie, boeken, jaarverslagen, periodieken, brochures, folders, flyers, sleutelhangers, t-shirts, bekers, enzovoort. Wij ontwerpen alle communicatiemiddelen en geven ook advies, over welke het beste bij jouw product of dienst past. Samen zorgen wij er voor dat we jouw klanten het beste aanspreken.

Wat komt er allemaal kijken bij het laten ontwerpen van een huisstijl?

De eerste stap is mij vertellen wat je precies zoekt in een huisstijl. Dit kan aan de hand van deze gratis briefing. Deze briefing kan je via de knop hieronder invullen. We kunnen zo de wensen voor jouw onderneming inventariseren. Deze briefing gebruiken we als startpunt, om tijdens een afspraak verder door te nemen .