Mijn organisatie heeft een professionele huisstijl nodig.

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.

  Naam*


  Email*


  Telefoonnummer*


  Ik wil deze communicatieuitingen laten ontwerpen:


  Een professioneel logoVisitekaartjeEen websiteEen brochureEen folderEen flyerEn nog iets anders

  Bericht

  Ja, ik geef toestemming dat Kraakmakend mijn gegevens bewaart, zodat zij contact met mij op kunnen nemen.

  "Enthousiasme en deskundige volharding

  Knap hoe Kraakmakend door goed te luisteren en door te vragen is gekomen met een prachtige ontwerp voor mijn nieuwe huisstijl die mij helemaal past. Daarmee hebben zij een sprankelende website gemaakt waarop mijn portfolio volledig tot zijn recht komt. Een enorme klus die zij met enthousiasme en deskundige volharding binnen de deadline hebben volbracht."

  Esther Wienese

  Projectleider/tekstschrijver