UX Design

Een mooi design gaat verder dan visual design alleen. Een website of applicatie moet iets relevants opleveren voor de gebruikers. Goed User Experience Design (UX design) verbindt mensen positief aan jouw onderneming. Stel je gebruikers centraal en zorg voor een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring. Wij hebben al veel klanten geholpen met een optimale user experience voor hun digitale producten.

User Experience designer, UX design
Freelance User Experience Designer
Freelance Visual Designer

“Enthousiast en vrolijk”

“Anne is zo’n 7 maanden onderdeel geweest van mijn design team waar ze een zeer goede bijdrage heeft geleverd. De kwaliteit van haar werkzaamheden was erg goed. Haar enthousiasme en vrolijkheid hebben een erg goede invloed gehad op de rest van het team. Ze staat voor iedereen klaar om in te springen. Al met al een hele fijne collega geweest.”

MICHEL SELTEN
Philips

User experience design

Het draait bij een website of applicatie allang niet meer alleen om het visual design. De hele gebruikerservaring is belangrijk. De meest succesvolle websites en applicaties helpen de gebruiker te vinden waarnaar hij op zoek is. Verbind jouw klanten aan jouw bedrijf, door een gebruikerservaring te creeëren die ze boeit en ze een positief beeld geeft van jouw onderneming of organisatie. 

Wat BIEDEN WIJ 

• Onze design experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke digitale producten.
• We ontwikkelen digitale oplossingen die het leven van jouw klanten of medewerkers leuker en eenvoudiger maken.
• We kunnen er voor zorgen dat jouw digitale oplossing echt van toegevoegde waarde is voor jouw gebruikers. 

Wat kan UX Design voor jouw website of applicatie opleveren?

• Door gebruikerservaring te onderzoeken en te verbeteren krijgt jouw site meer traffic (SEO) naar en op de website zelf.
• Door vroeg in de ontwikkeling onderzoek te doen, kan er tijdig worden bijgestuurd, waardoor er uiteindelijk geld wordt bespaart.
• In staat zijn om conversie op jouw site te kunnen optimaliseren. 
• In staat zijn om de klant-tevredenheid te vergroten.