OVER KRAAKMAKEND

Wij zijn Kraakmakend. Wij houden van mooie dingen maken. Dat zit ons in de genen. Van een mooi ontwerp gaat ons hart sneller kloppen, wij hebben een voorliefde voor digitaal. Je kunt ons inhuren voor een kick-ass design voor een website, een gecompliceerd ontwerp voor een applicatie, een presentatie of logo, maar ook voor hulp bij aanbestedingen of voor communicatiemiddelen voor een school. We zijn een full service internetbureau met liefde voor design en oog voor detail.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Anne Kraak

Visual and Interaction Designer

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door vormgeving. Ik tekende illustraties bij de boeken die ik las voor school, maakte kleine tijdschriftjes voor vriendinnetjes op de basisschool. Sinds het grafisch lyceum hou ik mij bezig met webdesign. Ik maakte al websites in html toen internet eigenlijk nog maar net publiek was. “Hello World”, in fel geel en blauw. De techniek er achter en hoe je die als gebruiker ervaart heeft mij altijd gefascineerd. Ook tijdens mijn opleiding aan de Willem de Kooning was ik bezig met digital design. Fijn als het er mooi uit zag, maar het moest ook goed werken. Zo heb ik een interactieve kleurplaat ontworpen, die door een script elke keer een ander fantasiewezen creëerde. Tijdens mijn afstuderen heb ik een ontwerp gemaakt voor een lettertype, daarna heb ik ervoor gezorgd dat deze óók werkt op een computer. Ook nu nog vind ik, dat goed design de wereld behalve mooier ook gemakkelijker maakt. Voor Philips werkte ik in een team van designers aan hun eigen “material design”, waaruit developers wereldwijd kunnen putten voor hun applicaties. Alle onderdelen passen bij elkaar en sluiten op elkaar aan. Een ontwerp moet behalve visueel aantrekkelijk, ook gebruiksvriendelijk zijn. De gebruiker moet niet na hoeven denken over het gebruik van een applicatie of website. Dat ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken vind ik heerlijk. Niks leukers dan klanten helpen met mooi, gebruiksvriendelijk design. Wil je, net als mijn blije klanten, ook een mooi design?

Neem contact op Mail Anne: anne@kraakmakend.nl
Of bel: +316 29 29 09 99

Irne Brouwer

Visual & digital designer

Ik was 12 jaar toen ik een eerste eigen internetpagina aanmaakte op cu2.nl – een online profiel waar je foto’s en muziek kon uploaden en bij vrienden reacties achterliet. Zo kwam ik voor het eerst in aanraking met het gebruiken – schrijven – van basic html. Ik was toen al op zoek naar nét die ene kleurencombinatie. Natuurlijk had ik toen nog geen idee dat ik hier later mijn baan van zou maken.

Ik was 20 jaar toen de kunstacademie mij van een klein dorpje naar Rotterdam bracht, om er vervolgens te blijven wonen. Ik laat mij graag inspireren door de stad, mijn twee katten en de verbinding tussen mens en omgeving. Mijn belangrijkste drijfveer is om met een ontwerp de boodschap zo helder en simpel mogelijk te vertellen. Dat maakt de wereld een stukje mooier, en vooral makkelijker.

Mail Irne: irne@kraakmakend.nl
Of bel: +316 44 29 78 16

Tamisha Kruijt

Stagiaire Communication and Multimedia Design

Van jongs af aan maak ik al tekeningen en kunstwerkjes om mijn omgeving en emoties vast te leggen. Tot op de dag van vandaag laat ik mijn verbeelding spreken om emoties van anderen te raken en mijn eigen emoties te relativeren.

Ook nu zijn psychologie en filosofie mijn grootste drijfveren bij design. Het beredeneren en testen hoe de gebruiker op producten reageert vind ik heel interessant. Hierbij moeten wij als ontwerpers ook steeds meer nadenken over de ethiek achter design. Uiteindelijk een product opleveren dat volledig aansluit op de behoeften van de mens, is een droom die uitkomt.

Mail Tamisha: stagiair@kraakmakend.nl

Wij houden ons bezig met webdesign, ux design én je kunt bij ons een huisstijl & logo laten ontwerpen

WEBDESIGN

Ken je die websites die eruitzien alsof ze rond de eeuwwisseling zijn gebouwd? De kans dat je er klant wordt, is niet groot. Een door ons ontworpen website voelt voor bezoekers als een maatpak. Ze bewegen er probleemloos in rond en worden verleid om contact op te nemen. Ook regelen wij:

- 1 jaar gratis ondersteuning
- Vindbaarheid in Google

UX DESIGN

Zonder goed UX-design raken jullie klanten gefrustreerd: ‘Waarom is deze applicatie zo ingewikkeld? Of ligt het aan mij?’

Een slechte user interface leidt tot meer fouten en tot gebruikers die afhaken. Zo zonde van de investering!

Wij zorgen voor een design waarmee gebruikers makkelijk werken. Een design ook waar de developers geen kopzorgen over hebben. Zij kunnen zich concentreren op hun vak: het maken van strakke code.

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

Als jouw bedrijf niet professioneel overkomt, doen potentiële klanten liever geen zaken.

Maar wat ís die professionaliteit? Het is het gevoel van vertrouwen dat klanten al na een paar seconden krijgen - of niet. Het gevoel van: deze mensen beheersen hun vak.

Daarom zijn een goede huisstijl en logo zo belangrijk: voor je bezoekers zijn het voorwaarden om het contact te verdiepen.

Wij werken samen met