WEBSITE LATEN MAKEN MET EEN PROFESSIONEEL WEBDESIGN

Wil je als bedrijf professioneel overkomen? Dan is een professionele website laten maken een must. Wij hebben als webdesigner vele jaren ervaring op het gebied van webdesign. Daardoor weten heel goed hoe je de meeste conversie uit jouw site kan halen. Wij bieden 1 jaar lang gratis ondersteuning op nieuwe websites die wij ontwerpen, zodat wij jou kunnen helpen met vragen over het gebruik van het CMS.

Freelance User Experience Designer
Webdesign
Webdesign van visuele content voor websites
webdesign, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
Infographic laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen - webdesign

“We zijn heel blij met de samenwerking met Kraakmakend

Zo’n 2 jaar geleden heeft Kraakmakend onze website opnieuw vorm gegeven.
We krijgen van onze cliënten veel positieve reacties op deze site. En sinds een jaar verzorgd Kraakmakend ook de SEO voor onze website. Op deze manier worden we in Google goed gevonden door nieuwe cliënten. Daardoor zitten onze agenda’s goed vol.”

ERIK HAZEWINDUS
Fysiotherapie Leuvehaven

Wat wij bieden op het gebied van webdesign

Als ondernemer is het hebben van een professionele website een must. Een moderne website die er goed uit ziet en fijn werkt. Een website die goed vindbaar is in Google. Kraakmakend helpt ondernemers door zulke websites te ontwerpen en desgewenst in te richten. Wij hebben ruime ervaring in het maken van communicatieve, goede websites. Het grootste voordeel van een goed ontworpen website is dat je er meer omzet uit haalt. Zorg voor een overzichtelijk webdesign waarbij altijd een call-to-action naar een product of dienst aanwezig is, dat de fotografie een ondersteunende rol heeft en de teksten goed zijn geschreven.

Wat zijn de voordelen van een professioneel webdesign door Kraakmakend?

• Wij zijn een full service internetbureau en verzorgen naast websites, alle (online) communicatiemiddelen voor uw bedrijf. • Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, net als blije klanten. • Als webdesigner ontwerpen wij het liefst professionele websites. • Wij werken samen met webbouwers en bouwen ook websites in een (bestaande) huisstijl. • Wij ontwerpen relevante online content voor bestaande sites, zoals op maat gemaakte infographics, online illustraties en sprekende foto’s. • Samen met een van de beste filmmakers, Keyframe Productions, verzorgen wij professionele bedrijfsfilms. • Wij verzorgen SEO teksten. • Wij regelen domeinnamen & hosting. • Wij bieden een eigen SEO pakket, waarmee je(indien gewenst) zelf aan de slag kunt.  • Je kunt je eigen content bewerken door het bijgeleverde CMS. • Je krijgt een duidelijke instructie over het gebruik van de website. • Wij hebben jaren lange ervaring met het ontwerpen van online communicatie en moderne websites.

MIJN ORGANISATIE HEEFT EEN MOOIE GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE NODIG!

Wil je een mooie website met gebruiksvriendelijk webdesign? Wil je meer omzet genereren met jouw website? Dat kan door een professionele website met goede conversie. Kraakmakend heeft veel ervaring met het bouwen van een website en webdesign. Neem contact op zodat wij samen de wensen voor jouw website kunnen doornemen!