NIEUWBOUW HOGESCHOOL UTRECHT
– SPARK CONSORTIUM

Kraakmakend heeft consortium Spark (Besix en Strukton) geholpen met de aanbesteding voor de nieuwbouw Hogeschool Utrecht.
Met onze ontwerpen vergroten wij de kans op het indienen van een winnende aanbesteding. Wil jij ook hulp bij aanbestedingen?

 

Winnende Aanbesteding

Om deze aanbesteding te winnen, is er consortium huisstijl gemaakt voor het samenwerkingsverband. Besix en Strukton hebben elk een gelijk aandeel in deze tender en daarom is er gekozen voor een gezamelijke consortium huisstijl.

Een aantal communicatie middelen zijn voor deze huisstijl ontworpen: een logo, een opmaak voor het plan van aanpak, een doos met mappen en een USB stick voor de digitale indiening.

Deze aanbesteding is met succes ingediend, het gebouw wordt eind 2017 opgeleverd. Bekijk hier het hele bouwproject.

“Heel meedenkend en oplossingsgericht

Ik heb met Kraakmakend gewerkt tijdens de tenderfase van een bouwproject. Kraakmakend pakte de vormgeving van de documentatie vlot en nauwkeurig aan. Gaat gelijk aan de slag met mijn vragen of opmerkingen. Heel meedenkend en oplossingsgericht. Kraakmakend was echt onderdeel van ons team en dankzij dit team, is de opdracht uiteindelijk gescoord!”

MASJA ROETMAN
BIM coördinatie SPARK VOF

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX