Provalue webdesign

Provalue
webdesign

Provalue redesign user interface

Provalue is een full service internetbureau die ook websites en applicaties bouwen. Hun website was zo verouderd, dat ze bij ons de vraag hebben neergelegd om een redesign van de user interface te maken.

De website wordt op dit moment nog gebouwd.

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

West Coast Supply Group corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group
corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group, ontwerp van de corporate identiteit en logo

West Coast Supply Group is een bedrijf in Fast Moving Con­sumer Goods. Ze handelen wereldwijd in A-merken, zoals Nike, Adidas, Coca cola, Mars, Nutrilon, Biodermal, etc. De huisstijl en het logo moet flexibiliteit uitstralen en jong en dynamisch zijn.

Kraakmakend heeft alle communicatiemiddelen ontworpen, zoals website, visitekaartjes, briefpapier, with compliments cards, valueposters, desktops, email-handtekeningen, Signing in en outdoor.

Omdat ze veel gebruik maken van kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal, hebben wij ervoor gekozen om dit terug te laten komen in de kleur bruin. Deze dozen hebben een bruine kleur en die hebben wij doorvertaald naar goud, om de luxe uitstraling weer te geven.