Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Het Dorp in Arnhem

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost hebben wij de indieningsstukken voor de aanbesteding voor Het Dorp in Arnhem ontworpen. Het vernieuwde Dorp voorziet in de ontwikkeling en bouw van circa 300 woningen en 6.000 m2 zorgondersteuning waarvan een deel voor de zorginstelling Siza. Daarom hebben wij het ontwerp voor deze aanbesteding een menselijk en toegankelijk karakter gegeven. Het eindproduct is een liggend A3 boek.

“Kwaliteit onder tijdsdruk”

Irne heeft ons heel goed geholpen om in de hectiek van een tender tot een mooi resultaat te komen. De vormgeving van het boekwerk sloot goed aan bij de boodschap die we aan de opdrachtgever wilden overbrengen.

Rens Rikken
Adjunct-directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

Hulp bij aanbestedingen  Schiphol F & G pier tender

Hulp bij aanbestedingen
Schiphol F & G pier tender

Aanbesteding Schiphol

Wij hebben Strukton geholpen met het ontwerp van de aanbesteding voor de F & G pier van Schiphol. Er is gebruik gemaakt van herkenbare elementen voor een vliegveld. Kraakmakend heeft het plan van aanpak, een faseringsplan, figuren voor het binnenwerk en een Powerpoint presentatie ontworpen. Wij helpen met het professioneel indienen van aanbestedingen. Wil jij ook hulp bij aanbestedingen?

“Kraakmakend is een echte co-creator”

“Samen komen tot een goede grafische invulling van de input vanuit het tenderteam. Daarnaast snappen ze ook de tenderwereld en bijbehorende deadlines uitstekend.”

JAAP JANSSENS Strukton Worksphere

Heineken

Heineken

Heineken presentatie

Voor Heineken heeft Kraakmakend het ontwerp gemaakt voor de interne presentatie die eens per kwartaal wordt geven.
Deze wereldwijde organisatie maakt deze presentaties om collega’s te enthousiasmeren en informeren over wat er allemaal is bereikt per kwartaal binnen één afdeling.

Een inspirerende presentatie laten ontwerpen

Een presentatie kan zoveel inspirerender dan een saaie powerpoint zijn! Kraakmakend maakt regelmatig presentaties en heeft veel ervaring met wat wel en met wat geen boeiende content is voor zo’n presentatie.

Heb jij hulp nodig met het maken van een inspirerende presentatie?

Hieronder nog meer inspirerende presentaties
Arbodienst

Arbodienst

Presentatie laten ontwerpen

Een presentatie is zoveel leuker als er geen saaie powerpoint wordt gebruikt! Voor de Arbodienst heeft Kraakmakend een presentatie gemaakt die bestaat uit een infographic. Alle informatie die verteld gaat worden zit er in, zelfs een kleine kalender. Maar dan op een leuke, beeldende manier verteld.

 

Leuke creatieve ideeën voor een presentatie

Kraakmakend maakt regelmatig presentaties en heeft veel ervaring met wat wel en met wat geen boeiende content is voor zo’n presentatie. Er zijn veel ongeschreven regels voor.

Heb jij hulp nodig met het maken van een boeiende presentatie?

Hieronder nog meer inspirerende presentaties
WhatsApp chat