Provalue webdesign

Provalue
webdesign

Provalue redesign user interface

Provalue is een full service internetbureau die ook websites en applicaties bouwen. Hun website was zo verouderd, dat ze bij ons de vraag hebben neergelegd om een redesign van de user interface te maken.

De website wordt op dit moment nog gebouwd.

West Coast Supply Group corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group
corporate identity, branding en webdesign

West Coast Supply Group, ontwerp van de corporate identiteit en logo

West Coast Supply Group is een bedrijf in Fast Moving Con­sumer Goods. Ze handelen wereldwijd in A-merken, zoals Nike, Adidas, Coca cola, Mars, Nutrilon, Biodermal, etc. De huisstijl en het logo moet flexibiliteit uitstralen en jong en dynamisch zijn.

Kraakmakend heeft alle communicatiemiddelen ontworpen, zoals website, visitekaartjes, briefpapier, with compliments cards, valueposters, desktops, email-handtekeningen, Signing in en outdoor.

Omdat ze veel gebruik maken van kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal, hebben wij ervoor gekozen om dit terug te laten komen in de kleur bruin. Deze dozen hebben een bruine kleur en die hebben wij doorvertaald naar goud, om de luxe uitstraling weer te geven.

Bo-rent autoverhuur userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur
userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur userflow onderzoek en webdesign

Bo-rent autoverhuur bestaat al jaren, maar was toe aan vernieuwing. Kraakmakend heeft de userflow onderzocht en gekeken hoe we de gebruikers kunnen verleiden om meer aankopen te doen tijdens het bestelproces. Daarnaast hebben wij de user interface van de (responsive) website vernieuwd.

Is jouw website ook aan vernieuwing toe?