HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp voor bordspel Kwis’t

In samenwerking met Waterfall Games heeft Kraakmakend het grafisch ontwerp voor Bordspel Kwis’t ontwikkeld. Kraakmakend heeft het ontwerp voor logo, doos, spelbord, kladblok, handleiding en alle vragenkaarten verzorgt.

De doelgroep voor Kwis’t zijn hoog opgeleide mannen van 18-45 jaar die graag hun kennis laten zien.

Kwis ‘t! is een vragenspel met een twist. Je kan namelijk winnen zonder dat je de meeste vragen goed hebt beantwoord. Kwis ‘t! win je met mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Iedereen beantwoord per ronde dezelfde vijf vragen. Nadat je de antwoorden gekregen hebt, zet je in op het aantal antwoorden dat je goed hebt. Daar mag je bij bluffen! Betrap vervolgens je tegenstanders, of leid ze om de tuin en verdien bonuspunten. Maak daarbij gebruik van je reputatie als koning van de kennis of beruchte bluffer. Ben jij je medespelers te slim af, dan win je Kwis ‘t!

Wil jij ook een mooi spel laten ontwerpen?

Of wil je het bordspel zelf spelen of kado doen?