Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Het Dorp in Arnhem

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost hebben wij de indieningsstukken voor de aanbesteding voor Het Dorp in Arnhem ontworpen. Het vernieuwde Dorp voorziet in de ontwikkeling en bouw van circa 300 woningen en 6.000 m2 zorgondersteuning waarvan een deel voor de zorginstelling Siza. Daarom hebben wij het ontwerp voor deze aanbesteding een menselijk en toegankelijk karakter gegeven. Het eindproduct is een liggend A3 boek.

“Kwaliteit onder tijdsdruk”

Irne heeft ons heel goed geholpen om in de hectiek van een tender tot een mooi resultaat te komen. De vormgeving van het boekwerk sloot goed aan bij de boodschap die we aan de opdrachtgever wilden overbrengen.

Rens Rikken
Adjunct-directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

Brochure voor een vastgoed project laten maken – Hooikaai

Brochure voor een vastgoed project laten maken – Hooikaai

Brochure voor een vastgoed project laten maken?

Kraakmakend heeft een vastgoed achtergrond en al veel brochures en websites ontworpen voor de vastgoed branche. Deze brochure en een map is ontworpen voor het vastgoed-project de Hooikaai, te Brussel. Het concept en grafisch ontwerp is door Kraakmakend ontworpen.

Daarnaast is er ook een project-website gemaakt om de appartementen te verkopen.

Heb jij communicatiemiddelen nodig voor jouw vastgoed-project? Kraakmakend informeert je graag over de mogelijkheden.