HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

DBFM(O)

DBFM(O)

DBFM(O)

Wat komt er allemaal kijken bij een DBFM(O) aanbesteding en waarom wordt deze contractvorm niet vaker ingezet? Deze gids is een praktische reisgids door de hobbelige weg van een DBFM(O) project. Wat kom je tegen in de aanbestedingsfase? Waar moet je op letten bij het financiëringstraject? En wat zijn de puntjes op de i? Dit boekje biedt praktische oplossingen voor de vraagstukken die een DBFM(O) project opwerpt.

Kraakmakend - hulp bij aanbestedingen
Ontwerp voor een boekomslag

Ontwerp voor een boekomslag

Professioneel ontwerp voor een boekomslag

500 dagen op reis is een boek, uitgegeven in eigen beheer, over de wereldreis van Ingeborg en haar vriend Twan. Kraakmakend heeft het ontwerp voor de omslag gemaakt. De omslag moet in iconen het verhaal van het boek vertellen.

Dit is de korte samenvatting van het boek:
500 dagen op reis vertelt het verhaal van een avontuurlijke meid die besloot huis en haard achter te laten en haar drukke, werkende leven in Nederland in te ruilen voor een leven zonder vast programma, zonder route, op budget. En dat betekend dat je soms in bizarre situaties terecht komt, moet eten wat er walgelijk uit ziet en in ontiegelijke vieze bedden slaapt. Een ding is zeker: het levert vooral de meest hilarische en verbazingwekkende situaties op!

Ga jij ook een mooi boek uitgeven en wil je een professioneel ontwerp hiervoor laten maken?

Ontwerp boekomslag
Ontwerp boekomslag