Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Het Dorp in Arnhem

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost hebben wij de indieningsstukken voor de aanbesteding voor Het Dorp in Arnhem ontworpen. Het vernieuwde Dorp voorziet in de ontwikkeling en bouw van circa 300 woningen en 6.000 m2 zorgondersteuning waarvan een deel voor de zorginstelling Siza. Daarom hebben wij het ontwerp voor deze aanbesteding een menselijk en toegankelijk karakter gegeven. Het eindproduct is een liggend A3 boek.

“Kwaliteit onder tijdsdruk”

Irne heeft ons heel goed geholpen om in de hectiek van een tender tot een mooi resultaat te komen. De vormgeving van het boekwerk sloot goed aan bij de boodschap die we aan de opdrachtgever wilden overbrengen.

Rens Rikken
Adjunct-directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

HULP BIJ AANBESTEDINGEN MORE+

More+

Het ontwerp van de winnende aanbesteding voor het Leiden Bio Science Park door MORE+.
Kraakmakend heeft het ontwerp van alle tenderstukken verzorgt. Van logo tot huisstijl tot zetten van alle teksten en het ontwerp en realisatie van de doos en de USB stick.

“Eindresultaat waar je op kan vertrouwen

Er is maar 1 kans voor een 1e indruk dus indieningsstukken moeten voor je spreken. Zelfs bij hoge tijdsdruk staat bij Kraakmakend het eindresultaat voorop en dit geeft je alle vertrouwen. Een mooi resultaat is gegarandeerd.”

ERIC SCHEFFERS
Tendermanager BESIX

DBFM(O)

DBFM(O)

DBFM(O)

Wat komt er allemaal kijken bij een DBFM(O) aanbesteding en waarom wordt deze contractvorm niet vaker ingezet? Deze gids is een praktische reisgids door de hobbelige weg van een DBFM(O) project. Wat kom je tegen in de aanbestedingsfase? Waar moet je op letten bij het financiëringstraject? En wat zijn de puntjes op de i? Dit boekje biedt praktische oplossingen voor de vraagstukken die een DBFM(O) project opwerpt.

Ontwerp voor een boekomslag

Ontwerp voor een boekomslag

Professioneel ontwerp voor een boekomslag

500 dagen op reis is een boek, uitgegeven in eigen beheer, over de wereldreis van Ingeborg en haar vriend Twan. Kraakmakend heeft het ontwerp voor de omslag gemaakt. De omslag moet in iconen het verhaal van het boek vertellen.

Dit is de korte samenvatting van het boek:
500 dagen op reis vertelt het verhaal van een avontuurlijke meid die besloot huis en haard achter te laten en haar drukke, werkende leven in Nederland in te ruilen voor een leven zonder vast programma, zonder route, op budget. En dat betekend dat je soms in bizarre situaties terecht komt, moet eten wat er walgelijk uit ziet en in ontiegelijke vieze bedden slaapt. Een ding is zeker: het levert vooral de meest hilarische en verbazingwekkende situaties op!

Ga jij ook een mooi boek uitgeven en wil je een professioneel ontwerp hiervoor laten maken?