Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp voor bordspel Kwis’t

In samenwerking met Waterfall Games heeft Kraakmakend het grafisch ontwerp voor Bordspel Kwis’t ontwikkeld. Kraakmakend heeft het ontwerp voor logo, doos, spelbord, kladblok, handleiding en alle vragenkaarten verzorgt.

De doelgroep voor Kwis’t zijn hoog opgeleide mannen van 18-45 jaar die graag hun kennis laten zien.

Kwis ‘t! is een vragenspel met een twist. Je kan namelijk winnen zonder dat je de meeste vragen goed hebt beantwoord. Kwis ‘t! win je met mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Iedereen beantwoord per ronde dezelfde vijf vragen. Nadat je de antwoorden gekregen hebt, zet je in op het aantal antwoorden dat je goed hebt. Daar mag je bij bluffen! Betrap vervolgens je tegenstanders, of leid ze om de tuin en verdien bonuspunten. Maak daarbij gebruik van je reputatie als koning van de kennis of beruchte bluffer. Ben jij je medespelers te slim af, dan win je Kwis ‘t!

Wil jij ook een mooi spel laten ontwerpen?

Of wil je het bordspel zelf spelen of kado doen?

Grafisch ontwerp bordspel Kwis't
Grafisch ontwerp bordspel Kwis't
Grafisch ontwerp bordspel Kwis't
DBFM(O)

DBFM(O)

DBFM(O)

Wat komt er allemaal kijken bij een DBFM(O) aanbesteding en waarom wordt deze contractvorm niet vaker ingezet? Deze gids is een praktische reisgids door de hobbelige weg van een DBFM(O) project. Wat kom je tegen in de aanbestedingsfase? Waar moet je op letten bij het financiëringstraject? En wat zijn de puntjes op de i? Dit boekje biedt praktische oplossingen voor de vraagstukken die een DBFM(O) project opwerpt.

Kraakmakend - hulp bij aanbestedingen
Brochure voor een vastgoed project laten maken – Hooikaai

Brochure voor een vastgoed project laten maken – Hooikaai

Brochure voor een vastgoed project laten maken?

Kraakmakend heeft een vastgoed achtergrond en al veel brochures en websites ontworpen voor de vastgoed branche. Deze brochure en een map is ontworpen voor het vastgoed-project de Hooikaai, te Brussel. Het concept en grafisch ontwerp is door Kraakmakend ontworpen.

Daarnaast is er ook een project-website gemaakt om de appartementen te verkopen.

Heb jij communicatiemiddelen nodig voor jouw vastgoed-project? Kraakmakend informeert je graag over de mogelijkheden.