Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Hulp bij aanbestedingen Het Dorp Arnhem

Het Dorp in Arnhem

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost hebben wij de indieningsstukken voor de aanbesteding voor Het Dorp in Arnhem ontworpen. Het vernieuwde Dorp voorziet in de ontwikkeling en bouw van circa 300 woningen en 6.000 m2 zorgondersteuning waarvan een deel voor de zorginstelling Siza. Daarom hebben wij het ontwerp voor deze aanbesteding een menselijk en toegankelijk karakter gegeven. Het eindproduct is een liggend A3 boek.

“Kwaliteit onder tijdsdruk”

Irne heeft ons heel goed geholpen om in de hectiek van een tender tot een mooi resultaat te komen. De vormgeving van het boekwerk sloot goed aan bij de boodschap die we aan de opdrachtgever wilden overbrengen.

Rens Rikken
Adjunct-directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp bordspel Kwis’t!

Grafisch ontwerp voor bordspel Kwis’t

In samenwerking met Waterfall Games heeft Kraakmakend het grafisch ontwerp voor Bordspel Kwis’t ontwikkeld. Kraakmakend heeft het ontwerp voor logo, doos, spelbord, kladblok, handleiding en alle vragenkaarten verzorgt.

De doelgroep voor Kwis’t zijn hoog opgeleide mannen van 18-45 jaar die graag hun kennis laten zien.

Kwis ‘t! is een vragenspel met een twist. Je kan namelijk winnen zonder dat je de meeste vragen goed hebt beantwoord. Kwis ‘t! win je met mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Iedereen beantwoord per ronde dezelfde vijf vragen. Nadat je de antwoorden gekregen hebt, zet je in op het aantal antwoorden dat je goed hebt. Daar mag je bij bluffen! Betrap vervolgens je tegenstanders, of leid ze om de tuin en verdien bonuspunten. Maak daarbij gebruik van je reputatie als koning van de kennis of beruchte bluffer. Ben jij je medespelers te slim af, dan win je Kwis ‘t!

Wil jij ook een mooi spel laten ontwerpen?

Of wil je het bordspel zelf spelen of kado doen?