UX Designer

Een UX Designer kan helpen met een goede user experience voor jouw applicatie en website en zo mensen positief verbinden aan jouw onderneming. Stel je gebruikers centraal en zorg voor een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring. Kraakmakend heeft al veel klanten geholpen met een optimale user experience voor hun digitale producten.

ux design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
ux design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
ux design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper

WEBDESIGN

Ken je die websites die eruitzien alsof ze rond de eeuwwisseling zijn gebouwd? De kans dat je er klant wordt, is niet groot. Een door ons ontworpen website voelt voor bezoekers als een maatpak. Ze bewegen er probleemloos in rond en worden verleid om contact op te nemen. Ook regelen wij:

- 1 jaar gratis ondersteuning
- Vindbaarheid in Google

UX DESIGN

Zonder goed UX-design raken jullie klanten gefrustreerd: ‘Waarom is deze applicatie zo ingewikkeld? Of ligt het aan mij?’

Een slechte user interface leidt tot meer fouten en tot gebruikers die afhaken. Zo zonde van de investering!

Wij zorgen voor een design waarmee gebruikers makkelijk werken. Een design ook waar de developers geen kopzorgen over hebben. Zij kunnen zich concentreren op hun vak: het maken van strakke code.

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

Als jouw bedrijf niet professioneel overkomt, doen potentiële klanten liever geen zaken.

Maar wat ís die professionaliteit? Het is het gevoel van vertrouwen dat klanten al na een paar seconden krijgen - of niet. Het gevoel van: deze mensen beheersen hun vak.

Daarom zijn een goede huisstijl en logo zo belangrijk: voor je bezoekers zijn het voorwaarden om het contact te verdiepen.

“Enthousiast en vrolijk”

“Anne is zo’n 7 maanden onderdeel geweest van mijn design team waar ze een zeer goede bijdrage heeft geleverd. De kwaliteit van haar werkzaamheden was erg goed. Haar enthousiasme en vrolijkheid hebben een erg goede invloed gehad op de rest van het team. Ze staat voor iedereen klaar om in te springen. Al met al een hele fijne collega geweest.”

MICHEL SELTEN
Philips

User experience design

Het draait bij een website of applicatie allang niet meer alleen om het visual design. De hele gebruikerservaring is belangrijk. De meest succesvolle websites en applicaties helpen de gebruiker te vinden waarnaar hij op zoek is. Verbind daarom jouw klanten aan jouw bedrijf, door een gebruikerservaring te creeëren die ze boeit. Én ze een positief beeld geeft van jouw onderneming of organisatie.

Wat BIEDEN WIJ als ux designer

  • Onze design experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke digitale producten.
  • We ontwikkelen digitale oplossingen die het leven van jouw klanten of medewerkers leuker en eenvoudiger maken.
  • We kunnen er voor zorgen dat jouw digitale oplossing echt van toegevoegde waarde is voor jouw gebruikers.

Wat kan UX Designer voor jouw website of applicatie opleveren?

  • Door gebruikerservaring te onderzoeken en te verbeteren krijgt jouw site meer traffic (SEO) naar en op de website zelf.
  • Door vroeg in de ontwikkelingsfase onderzoek te doen kan er tijdig worden bijgestuurd. Hierdoor wordt er uiteindelijk geld bespaart.
  • In staat zijn om conversie op jouw site te kunnen optimaliseren.
  • In staat zijn om de klant-tevredenheid te vergroten.