Een SEO website laten maken

SEO (Search Engine Optimization) is een belangrijk onderdeel van een succesvolle website. Zonder SEO komt de juiste doelgroep niet of minder snel op jouw website terecht, dus loop je omzet mis.

Google bekijkt aan de hand van een aantal onderdelen of jouw website hoog in de zoekresultaten terecht komt: zijn de teksten van goede kwaliteit, zitten de zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt erin verwerkt en bevat jouw site relevante content?

Kraakmakend ondersteund bedrijven bij het ontwerp van een goede SEO website. Wij werken ook samen met SEO tekstschrijvers.

Je kunt ons inhuren voor al je webdesign opdrachten. Bijvoorbeeld een kick-ass design voor een website, een gecompliceerd ontwerp voor een applicatie of een presentatie. Wij hebben liefde voor webdesign en oog voor detail.

Wat doen wij nog meer naast SEO website?

Naast webdesigner is Kraakmakend nog meer: ux designer, grafisch ontwerper, interaction designer, grafisch ontwerper Rotterdam en fotograaf Rotterdam. Ook kun je bij ons een (nieuwe) website laten maken Rotterdam, een huisstijl laten ontwerpen, een logo laten ontwerpen, bieden wij hulp bij aanbestedingen, verzorgen de seo website en website fotografie.

WEBDESIGN

Ken je die websites die eruitzien alsof ze rond de eeuwwisseling zijn gebouwd? De kans dat je er klant wordt, is niet groot. Een door ons ontworpen website voelt voor bezoekers als een maatpak. Ze bewegen er probleemloos in rond en worden verleid om contact op te nemen. Ook regelen wij:

- 1 jaar gratis ondersteuning
- Vindbaarheid in Google

UX DESIGN

Zonder goed UX-design raken jullie klanten gefrustreerd: ‘Waarom is deze applicatie zo ingewikkeld? Of ligt het aan mij?’

Een slechte user interface leidt tot meer fouten en tot gebruikers die afhaken. Zo zonde van de investering!

Wij zorgen voor een design waarmee gebruikers makkelijk werken. Een design ook waar de developers geen kopzorgen over hebben. Zij kunnen zich concentreren op hun vak: het maken van strakke code.

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

Als jouw bedrijf niet professioneel overkomt, doen potentiële klanten liever geen zaken.

Maar wat ís die professionaliteit? Het is het gevoel van vertrouwen dat klanten al na een paar seconden krijgen - of niet. Het gevoel van: deze mensen beheersen hun vak.

Daarom zijn een goede huisstijl en logo zo belangrijk: voor je bezoekers zijn het voorwaarden om het contact te verdiepen.

seo website, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
seo website, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
seo website, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper