INTERACTION DESIGN

Een mooi design gaat verder dan visual design alleen. Een website of applicatie moet iets relevants opleveren voor de gebruikers. Goed interaction design verbindt mensen positief aan jouw onderneming. Stel je gebruikers centraal en zorg voor een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring. Wij hebben al veel klanten geholpen met een optimale user experience voor hun digitale producten. Je kunt ons inhuren voor al je interaction design opdrachten. Bijvoorbeeld een kick-ass design voor een website, een gecompliceerd ontwerp voor een applicatie of een presentatie. Wij hebben liefde voor interaction design en oog voor detail.

Wat doen wij nog meer naast interaction design?

Naast interaction design doet Kraakmakend nog meer: ux designer, grafisch ontwerper, interaction designer, grafisch ontwerper Rotterdam en fotograaf Rotterdam. Ook kun je bij ons een (nieuwe) website laten maken Rotterdam, een huisstijl laten ontwerpen, een logo laten ontwerpen, bieden wij hulp bij aanbestedingen, verzorgen de seo website en website fotografie.

WEBDESIGN

Ken je die websites die eruitzien alsof ze rond de eeuwwisseling zijn gebouwd? De kans dat je er klant wordt, is niet groot. Een door ons ontworpen website voelt voor bezoekers als een maatpak. Ze bewegen er probleemloos in rond en worden verleid om contact op te nemen. Ook regelen wij:

- 1 jaar gratis ondersteuning
- Vindbaarheid in Google

UX DESIGN

Zonder goed UX-design raken jullie klanten gefrustreerd: ‘Waarom is deze applicatie zo ingewikkeld? Of ligt het aan mij?’

Een slechte user interface leidt tot meer fouten en tot gebruikers die afhaken. Zo zonde van de investering!

Wij zorgen voor een design waarmee gebruikers makkelijk werken. Een design ook waar de developers geen kopzorgen over hebben. Zij kunnen zich concentreren op hun vak: het maken van strakke code.

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

Als jouw bedrijf niet professioneel overkomt, doen potentiële klanten liever geen zaken.

Maar wat ís die professionaliteit? Het is het gevoel van vertrouwen dat klanten al na een paar seconden krijgen - of niet. Het gevoel van: deze mensen beheersen hun vak.

Daarom zijn een goede huisstijl en logo zo belangrijk: voor je bezoekers zijn het voorwaarden om het contact te verdiepen.

Interaction design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
Interaction design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper
Interaction design, ux designer, website laten maken Rotterdam, grafisch ontwerper