GRAFISCH ONTWERPER

Wij zijn Kraakmakend. Wij zijn grafisch ontwerper. Dat zit ons in de genen. Van een mooi ontwerp gaat ons hart sneller kloppen, wij hebben een voorliefde voor digitaal. Je kunt ons inhuren voor een kick-ass design voor een website, een gecompliceerd ontwerp voor een applicatie, een presentatie of logo, maar ook voor hulp bij aanbestedingen of voor communicatiemiddelen voor een school. We zijn een full service internetbureau met liefde voor design en oog voor detail.

WAT zijn wij NAAST GRAFISCH ONTWERPer?

Als grafisch ontwerper, houden wij ons naast met grafisch ontwerpen, ook bezig met fotografie en webdesign.

WEBDESIGN

Ken je die websites die eruitzien alsof ze rond de eeuwwisseling zijn gebouwd? De kans dat je er klant wordt, is niet groot. Een door ons ontworpen website voelt voor bezoekers als een maatpak. Ze bewegen er probleemloos in rond en worden verleid om contact op te nemen. Ook regelen wij:

- 1 jaar gratis ondersteuning
- Vindbaarheid in Google

UX DESIGN

Zonder goed UX-design raken jullie klanten gefrustreerd: ‘Waarom is deze applicatie zo ingewikkeld? Of ligt het aan mij?’

Een slechte user interface leidt tot meer fouten en tot gebruikers die afhaken. Zo zonde van de investering!

Wij zorgen voor een design waarmee gebruikers makkelijk werken. Een design ook waar de developers geen kopzorgen over hebben. Zij kunnen zich concentreren op hun vak: het maken van strakke code.

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

Als jouw bedrijf niet professioneel overkomt, doen potentiële klanten liever geen zaken.

Maar wat ís die professionaliteit? Het is het gevoel van vertrouwen dat klanten al na een paar seconden krijgen - of niet. Het gevoel van: deze mensen beheersen hun vak.

Daarom zijn een goede huisstijl en logo zo belangrijk: voor je bezoekers zijn het voorwaarden om het contact te verdiepen.