Een goed logo

Een goed logo ontwerp bepaald of je een product of merk serieus neemt. Het moet een eenheid vormen en een geloofwaardige, herkenbare en professionele uitstraling hebben, dan kiest de klant sneller voor jouw product of dienst. Als het professioneel is ontworpen, draagt het dus bij aan meer omzet. Daarom kiezen veel bedrijven er voor om hun logo te laten ontwerpen.

Wat bieden wij nog meer als grafisch ontwerper?

Wij ontwerpen ook websites, huisstijlen, jaarverslagen, periodieken, brochures, applicaties, content voor social media, animaties, webbanners, adwords advertenties, facebook pagina’s en allerlei andere communicatie uitingen. En wij kunnen ook fotograferen.

“Ik vind hen supertoppers

Niet alleen ik, maar ook mijn klanten herkennen mijn karakter en visie in het bedrijfslogo. Kraakmakend heeft dat echt heel knap in één tijdloos en treffend ontwerp vormgegeven.”

RAMONA MARAMIS
Het Aapje

Logo laten ontwerpen door een grafisch ontwerper.

Voor een professionele onderneming wil je een logo laten ontwerpen door een professionele grafisch ontwerper. In één klein beeldmerk laten zien wat jouw onderneming doet en wat jouw bedrijf is, is super moeilijk.

Dit zorgt voor meer omzet bij een specifieke doelgroep, meer klanten, beter behaalde doelstellingen. Samen met de klant kijken we wat de beste strategie is om meer gewilde klanten binnen te halen. Als ondernemer wil je een specifieke doelgroep aanspreken; jouw droomklanten! We geven daarom ook communicatieadvies over andere (online) middelen om meer (droom)klanten te krijgen.

Naast het verzorgen van huisstijlen, verzorgt Kraakmakend ook website’s, visual design voor (web) applicaties, ontwerpen van user interfaces, relevante content voor websites en social media, logo’s, visitekaartjes, brochures, folders, flyers en infographics.

Het liefst houden we ons bezig met digital design. Zoals user experience design. Hoe bewegen we gebruikers waar u ze als ondernemer wil hebben?