Droomprojecten

We hebben aan veel mooie projecten gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Er zijn opdrachten die voor ons echte droomprojecten zijn. Projecten waar wij super graag aan werken. En we maken ook graag nieuw werk, niet voor een opdrachtgever, maar voor ons zelf. Omdat we de wereld graag een mooie, gebruiksvriendelijke plek maken. Een overzicht van deze droom projecten vind je hier.

Prestatiecoach

Voor Prestatiecoach heeft Kraakmakend het visual design verzorgt. Prestatiecoach is een totaaloplossing op het gebied van E-HRM.

Hier is de documenten pagina te zien waar HR managers documenten kunnen beheren en inzage krijgen in het personeelsbestand.

Beheerapp

Kraakmakend heeft een gebouwen beheerapp ontworpen. Deze app wordt gebruikt voor het centraal beheren van grote gebouwen.

Monteurs kunnen op deze wijze gemakkelijk door de planner worden ingezet.

Freelance Visual Designer

Plant It

Eigen project. Uit eigen behoefte is deze applicatie ontstaan. Deze app helpt de gebruiker bij het verzorgen van zijn planten.

De app houdt bij welke planten je hebt en geeft aan wanneer de plant verzorging nodig heeft.

Ministerie van Volksgezondheid, welzijn en Sport

In samenwerking met consultants van Rebelgroup Advisory, heeft Kraakmakend voor het Ministerie VWS een infographic ontworpen ter verduidelijking van complexe processen.